FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met komst van Keito Nakamura’

Feyenoord heeft een nieuwe linkeraanvaller in het vizier. Het gaat om de 22-jarige Keito Nakamura. Hij staat in Oostenrijk onder contract bij LASK Linz.

Zondagavond werd bekend dat Feyenoord, naast de mogelijke komst van spits Ricardo Pepi, de volgende prioriteit in de voorhoede heeft gelegd op de komst van een nieuwe linksbuiten. De naam van Keito Nakamura valt geregeld in het Maasgebouw.

Een officieel Rotterdams bod op de rechtsbenige linksbuiten van LASK bleef vooralsnog uit, maar Feyenoord weet wat het moet doen om de Japanse spelmaker te strikken. Nakamura geniet ook belangstelling vanuit een nabij gelegen land.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *