FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Grootmacht wil erg ver gaan voor komst van Feyenoorder’

Het Portugese Benfica is bereid om erg ver te gaan om deze zomer Orkun Kokcu naar Lissabon te halen. Hier maakt het medium 1908 melding van. Benfica haalde vorig jaar zomer Fredrik Aursnes al op bij Feyenoord.

Deze zomer wil de club van trainer Roger Schmidt opnieuw een middenvelder overnemen van de Nederlandse kampioen. Voor Kökcü is echter ook concurrentie uit voornamelijk de Engelse Premier League, maar Benfica hoopt alle partijen te overtuigen met een riant aanbod.

Luis Sinisterra is vooralsnog de duurste Feyenoorder ooit met een uitgaande transfersom van dertig miljoen euro, inclusief bonussen. Benfica zou verder willen gaan om de Rotterdammers te overtuigen. Daarbij circuleert een bedrag van circa veertig miljoen euro, maar het is ook mogelijk dat deze prijs iets zakt in ruil voor een fors percentage bij doorverkoop.

Daar voegt 1908.nl aan toe: “Deze week kan het hard gaan. Benfica wacht op de beslissing van Kökcü. Als het zo ver komt, zullen de Portugezen op zeer korte termijn doorpakken om de deal rond te maken.” Duidelijk is dat de middenvelder zelf graag de volgende stap wil maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *