FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat nieuwe slag en bereikt persoonlijk akkoord’

Keito Nakamura zou persoonlijk rond zijn met Feyenoord. Hier maakt het medium Sorare Inside Austria melding van. Hij werd de laatste weken steeds nadrukkelijker gelinkt aan een move naar de Rotterdammers.

De Japanse aanvaller en de ‘Stadionclub’ zouden eruit zijn gekomen, terwijl de Nederlands kampioen nog onderhandeld met LASK Linz. De Oostenrijkers zetten hoog in met een vraagprijs van tien miljoen euro. Volgens Transfermarkt is de enkelvoudig international zo’n vijf miljoen waard.

De 22-jarige vleugelspeler kende een geweldig seizoen in Oostenrijk. In 36 officiële duels kwam Nakamura tot zeventien treffers en acht assists. Het akkoord met Feyenoord komt op een onverwacht moment. Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf woensdag nog aan Nakamura een interessante speler te vinden, maar hem niet ziet als eerste optie. Wel zei de bestuurde dat een vleugelspeler halen prioriteit is bij Feyenoord.

Nakamura is zeker geen onbekende in de Eredivisie. In het seizoen 2019/2020 huurde FC Twente hem van Gamba Osaka. Bij de Tukkers deed de aanvaller het verdienstelijk met zes goals en een assist in achttien wedstrijd. Na meerdere verhuurperiodes pikte LASZ hem in 2021 op voor slechts vijf ton.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *