FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu bereikt akkoord met nieuwe club’

Orkun Kokcu heeft een mondeling akkoord bereikt met het Portugese Benfica. Hier maakt het medium 1908 vandaag melding van. Nu wacht Feyenoord op een openingsbod om de onderhandelingen te kunnen starten.

Feyenoord gaat naar verluidt hoog in de boom zitten en verlangt veertig miljoen euro vast voor de 22-jarige middenvelder. Kökcü kan ook rekenen op interesse uit de Premier League en de Engelse clubs zouden meer dan dertig miljoen euro over hebben voor de captain, waardoor de Rotterdammers de onderhandelingen hard ingaan.

Mocht Benfica toch een lager bedrag overmaken naar Rotterdam, stuurt algemeen directeur Dennis te Kloese aan op een fors doorverkooppercentage. De Portugezen hebben de voorbije jaren onder meer Darwin Núñez, Enzo Fernández en João Félix voor flinke sommen verkocht. Benfica hoopt voor de start van de interlandperiode tot een overeenstemming met Feyenoord te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *