FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AKKOORD! ‘FC Utrecht betaalt Feyenoord één miljoen euro’

Feyenoord heeft met FC Utrecht een akkoord bereikt over de transfer van Marouan Azarkan. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Hij stond al langer op het verlanglijstje in de Galgenwaard, waar deze zomer de nodige mutaties plaats te lijken vinden. De aanvaller sprak eerder ook met FC Twente, maar zijn keuze is nu gevallen op FC Utrecht. Ook Toulouse en Udinese vissen achter het net. Hij tekent op korte termijn een contract voor vier seizoenen.

Azarkan maakte dit seizoen indruk op huurbasis bij stadgenoot Excelsior. In 29 wedstrijden scoorde hij vier keer en gaf hij negen assists. Een nieuwe kans bij Feyenoord zit er desondanks niet in. Daardoor stuurde de speler zelf ook aan op een transfer na uitleenbeurten aan NAC Breda en Excelsior. Hij levert Feyenoord nu zo’n één miljoen euro op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *