FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voorlopig geen spitsen meer naar De Kuip’

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese ontkent dat Feyenoord momenteel in de markt is voor Augsburg-aanvaller Ricardo Pepi. Ook de Japanse flitser Keito Nakamura zou niet in beeld zijn.

Woensdagmiddag bracht 1908.nl nog het nieuws naar buiten dat Feyenoord een bod op Pepi bij Augsburg had neergelegd. “Ik ken Pepi al heel lang, we waren ooit bezig om hem bij de Mexicaanse jeugdselecties te krijgen, maar hij koos voor de Verenigde Staten. Pepi is net als Nakamura een interessante speler. Maar Augsburg heeft ooit ruim 16 miljoen euro voor hem neergelegd. Ze willen bij een verkoop veel van dat geld terugzien en dat kunnen en willen wij niet betalen”, geeft Te Kloese aan tegenover het Algemeen Dagblad.

“Ik heb een keer gesproken met die club en ik snap hun idee. Maar wij hebben Santiago Giménez en Danilo. Ik denk niet dat het slim is om een extra spits te halen die meer zou moeten kosten dan Giménez, onze topscorer. Kortom: heel moeilijk verhaal.”

Te Kloese verwees al even naar Nakamura, de Japanner van Linz. “Prima speler, maar nu niet de eerste optie”, klinkt. “Kijk, het is simpel: wij brengen nu alles in kaart. Kijken naar mogelijkheden en naar spelers die haalbaar zijn. Straks is de trainer terug en kunnen we eventueel handelen op de markt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *