FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DAADKRACHT! Feyenoord versterkt zich met aanvaller van Newcastle United

Feyenoord heeft zich voor het komende seizoen versterkt met de achttienjarige aanvaller Yankuba Minteh. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van het Engelse Newcastle United.

Hij is zojuist overgestapt van Odense BK (OB) naar Newcastle United. De Engelse club heeft hem meteen ondergebracht bij Feyenoord, dat de vleugelaanvaller voor een jaar huurt. “Ik verheug me erop om voor de regerend landskampioen te gaan spelen”, vertelt de nieuwkomer op het digitale thuis van de Rotterdammers.

Daar voegt de Gambiaan aan toe: “Het is een eer om het shirt van Feyenoord te dragen. Ik ben dankbaar voor deze kans en ga er alles aan doen om me als voetballer te verbeteren. Ik weet zeker dat Feyenoord me gaat helpen om mijn doelen te bereiken – net als dat ik ervan overtuigd ben dat ik Feyenoord op mijn beurt kan helpen in de sportieve ambities.”

Hij zal in de zomer aansluiten bij de A-selectie van Feyenoord. De jonge doch ‘pijlsnelle’ aanvaller moet trainer Arne Slot van meer wapens voorzien op de vleugels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *