FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KLAPPER LONKT! ‘Slot had lang onderhoud met speler uit de Premier League’

Feyenoord hoopt zich deze zomer te kunnen gaan versterken met Crysencio Summerville. Volgens het fanmedium 1908 heeft Arne Slot en langdurig gesprek met hem achter de rug, en zou hij openstaan voor een overstap.

De buitenspeler aast op een transfer nu hij met Leeds gedegradeerd is en hij in beeld wil blijven voor het Nederlands elftal. De aanvaller ziet Feyenoord naar verluidt meer zitten dan PSV, maar Summerville lijkt ook andere opties serieus te willen overwegen. Aston Villa en Leipzig hopen namelijk ook toe te kunnen slaan. Summerville, die nog een contract tot medio 2026 heeft, moet zo’n twaalf miljoen euro kosten.

Of Feyenoord dat bedrag wil ophoesten is nog maar de vraag, want ook Keito Nakamura van LASK Linz is nog altijd in beeld om de Rotterdammers te komen te versterken. De Japanner kost echter ook een slordige tien miljoen euro. Vooralsnog heeft Feyenoord zich nog niet officieel gemeld voor Summerville.

One thought on “KLAPPER LONKT! ‘Slot had lang onderhoud met speler uit de Premier League’

  1. of hij kiest regelrecht voor Feyenoord waar hij nu wel rijp is voor het eerste anders als ie blijft twijfelen blijft ie maar weg en is zijn kans voor goed verkeken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *