FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Napoli meldt zich bij Feyenoord, Rotterdammers willen 23 miljoen’

David Hancko heeft zich met zijn goede spel bij Feyenoord in de belangstelling gespeeld van de Italiaanse kampioen Napoli. Ze zien in hem een prima kandidaat om Kim Min-jae op te volgen mocht deze vertrekken.

Hij is hard op weg naar Manchester United, waar Harry Maguire hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken. Napoli zit intussen niet stil en is op zoek naar een vervanger. I Partenopei ziet in Hancko een belangrijke kandidaat, meldt de Napolitaanse krant Il Mattino. Het medium weet dat Napoli achttien miljoen euro op tafel wil leggen. Feyenoord zou 23 miljoen euro verlangen voor de Slowaak.

Hancko tekende vorig jaar zomer een contract tot 2026 bij Feyenoord. Toen kwam hij voor zes miljoen euro over van Sparta Praag. Hancko stond in zijn loopbaan al eens eerder onder contract in Italië. Hij stond van 2018 tot 2021 onder contract bij Fiorentina, maar hij speelde slecht vijf duels voor de club. Sparta Praag nam hem na een eerdere succesvolle huurperiode, daarna definitief over.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *