FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord opent onderhandelingen met zeer ervaren speler’

Feyenoord is momenteel in gesprek met Georginio Wijnaldum over een terugkeer. Hier maakt het medium Football Insider melding van. Hij ligt nog tot medio 2024 vast bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain.

Die club verhuurde hem na een teleurstellend debuutseizoen afgelopen jaar aan AS Roma, maar ook het Italiaanse avontuur van de middenvelder verliep niet crescendo. Een scheenbeenbreuk, vroeg in het seizoen opgelopen op de training, hield hem maandenlang van het veld. Roma zou dan ook niet voldoende overtuigd zijn om de koopoptie ter waarde van 9 miljoen euro deze zomer te willen activeren.

Een terugkeer naar zijn eigenlijke werkgever in Parijs lonkt dus, maar de kans lijkt dusdanig klein dat Wijnaldum nu wél een kans krijgt in de Franse hoofdstad, dat de club open zou staan voor een zomers vertrek. Eerder werd al gemeld dat hij kan terugkeren bij PSV, de club die hem in 2011 juist overnam van Feyenoord. Sinds 2015 komt Wijnaldum uit in het buitenland, waar hij achtereenvolgens speelde voor Newcastle United, Liverpool, PSG en meest recentelijk dus AS Roma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *