FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt target zo op een presenteerblaadje’

De Mexicaanse middenvelder Luis Chavez zou zijn aangeboden bij zowel Feyenoord als Ajax. Hier maakt Jesús Martínez Murguía melding van. Hij is president van Pachuca FC. De club waar de Mexicaans international voor speelt.

Tijdens een persmoment in Mexico City sprak de president van de Mexicaanse club klare taal: “Ik heb net contact gehad met Dennis te Kloese van Feyenoord, we hebben contact gehad met onze partner Ajax en ik ben in afwachting van een telefoontje met Celta de Vigo. We zetten iedereen in het touw om de droom van Luis mogelijk te maken.”

De bestuurder vervolgt: “Chávez wil naar Europa. Deze jongen verdient mijn respect, omdat hij een sterke overtuiging heeft. We wilden hem een indrukwekkend contract laten tekenen en we hebben hem een fortuin betaald, maar we steunen hem en willen nu dat hij in Europa gaat spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *