FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Grootste uitgaande ‘Varkenoord-transferdeal’ ooit op handen

De kans is groot dat Feyenoord op korte termijn afscheid zal gaan nemen van Dermane Karim. De City Football Group wil hem namelijk vastleggen en de Rotterdammers zouden hiervoor openstaan’

Feyenoord pikte Karim anderhalf jaar geleden op uit zijn geboorteland Togo. De inmiddels negentienjarige controleur staat te boek als een talent, maar speelde nog maar één keer in het eerste elftal van de Rotterdammers. Inmiddels lijkten daar niet meer wedstrijden bij te komen: 1908 weet dat de City Football Group wil doorpakken.

De City Football Group heeft maar liefst elf clubs van over de hele wereld in handen. Feyenoord wil meewerken aan een overstap, indien het een transfersom ontvangt. Karim heeft namelijk nog een contract tot medio 2026 in De Kuip. Ingewijden melden aan 1908 dat de middenvelder wel eens de grootste uitgaande ‘Varkenoord-transfer’ ooit kan gaan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *