FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet goede zaken en haalt kwaliteit binnen’

Feyenoord heeft opnieuw goede zaken gedaan op de transfermarkt. Ze wisten namelijk Yankuba Minteh voor een seizoen te huren van het Engelse Newcastle United. Een nieuwe sensatie lonkt in Rotterdam.

“Zijn snelheid met bal aan de voet heb ik in de Deense competitie nog nooit gezien”, zegt de Deense sportjournalist Fyens Stiftstidende tegen RTV Rijnmond. “Hij kan zo snel draaien en met de bal wegsprinten bij een verdediger. Daarbij is hij erg sterk met links, waarmee hij vanaf rechts vaak naar binnen snijdt.”

Volgens Rasmussen gaat Minteh een grote toekomst tegemoet, maar duurt het nog even voor hij klaar is voor Newcastle. “Feyenoord is een goede stap, omdat Feyenoord al zoveel groter en beter is dan Odense. Het technische voetbal in Nederland past hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *