FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot wil uitpakken met komst van nieuwe aanvaller (21)’

Feyenoord heeft haar pijlen gericht op een nieuwe aanvaller. Het gaat om de 21-jarige Sloveen Zan Vipotnik. Hij maakt momenteel zijn doelpunten voor Maribor.

Vipotnik was afgelopen seizoen goed op dreef voor Maribor en en scoorde twintig doelpunten in dertig duels. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2024, maar hoopt komende zomer een overstap te maken naar een grotere competitie. Sky Sports meldt dat de voorkeur van de aanvaller uit gaat naar de Bundesliga.

“Scoren, koppen, schiettechniek en een agressieve aanpak”, zo beschrijft het Engels medium de kwaliteiten van de spits. De aanvaller zou naast de belangstelling van Feyenoord en Twente bij meer Europese clubs op de radar staan. De 21-jarige Vipotnik wordt geschat op een marktwaarde van twee miljoen euro, maar door de vele interesse kan de transfersom weleens verder oplopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *