FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Grootste ‘Varkenoord-transfer’ ooit levert Feyenoord miljoenen op

Feyenoord pakt meer dan twee miljoen euro met de verkoop van de jonge middenvelder Dermane Karim. Hier maakt het medium 1908 vandaag melding van.

Eerder deze week werd al bekend dat Karim in de belangstelling van de City Football Group stond. Lommel SK werd gezien als de beste optie binnen de holding, die aandelen heeft in voetbalclubs over de gehele wereld. Nu is ook het transferbedrag uitgelekt. Naar verluidt wordt er ruim twee miljoen euro betaald voor de middenvelder. Karim tekende een contract voor vijf seizoenen.

Het negentienjarige talent kwam in 2022 over van Planète Foot uit Togo, zijn geboorteland. Op 11 mei in hetzelfde jaar maakte Karim zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. In het uitduel met Go Ahead Eagles (0-1) werd hij in de slotfase binnen de lijnen gebracht door trainer Arne Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *