FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Geen interesse in Feyenoord: ‘Bro, Ajax en PSV zijn helemaal hier’

Noa Lang staat open voor een terugkeer naar Nederland maar Feyenoord zal in ieder geval niet zijn club worden. In zijn ogen komen de Rotterdammers namelijk niet in de buurt van Ajax en PSV.

Hij groeide op in Rotterdam en maakte als jeugdspeler van Feyenoord de overstap naar Ajax, omdat hij groot fan was van de Amsterdamse club. “Kijk, ik heb bij Feyenoord een prachtige tijd gehad, hè. Maar als je echt kijkt…”, begint Lang bij Kick ‘T Met van Ziggo Sport.

Lang gooit vervolgens zijn handen in de lucht. “Bro, Ajax en PSV zijn helemaal hier. Feyenoord valt daar echt nog wel iets onder”, aldus de Oranje-international, die ook heeft gezien dat Feyenoord met machtsvertoon de landstitel heeft gepakt. Maar: “Bro, in 23 jaar word je twee keer kampioen…”

Lang maakte in dezelfde uitzending duidelijk dat hij niet meer bij voorbaat ‘nee’ zegt tegen een terugkeer naar de Eredivisie. PSV heeft verregaande belangstelling in de 23-jarige aanvaller van Club Brugge, die woensdagavond nog scoorde voor Oranje. De eerste contacten zijn al gelegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *