FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot bleef Feyenoord om opmerkelijke reden trouw’

Lang leek het erop dat Arne Slot deze zomer zou gaan vertrekken bij Feyenoord maar de oefenmeester bleef de Rotterdammers uiteindelijk toch trouw. En dit kwam mede door zijn assistenten.

In een achtergrondartikel over Hedwiges Maduro, de nieuwe assistent-trainer van Ajax, schrijft de Volkskrant: “Clubs hechten steeds meer waarde aan kundige assistent-trainers. Een van de redenen dat Arne Slot bij Feyenoord bleef, is dat zijn assistenten Sipke Hulshoff, die ook bondscoach Koeman assisteert, en Marino Pusic niet stonden te springen om met hem mee te gaan naar het buitenland.”

Slot was een serieuze optie voor Tottenham Hotspur. De oefenmeester heeft toegegeven dat hij met een aantal clubs heeft gesproken, maar nog voor de laatste competitiewedstrijd besloot hij zijn jawoord voor volgend seizoen te geven aan Feyenoord. Kort daarna brak hij zelfs diens contract open.

Overigens stond ook John de Wolf evenmin te trappelen. De oer-Feyenoorder heeft in eerder stadium al duidelijk kenbaar gemaakt dat hij niet de intentie heeft om nog te vertrekken uit Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *