FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet middenvelder verkassen naar promovendus’

PEC Zwolle wil zich op korte termijn gaan versterken met Feyenoord-middenvelder Lennard Hartjes. Volgens Voetbal International zou de transfer in de afrondende fase zitten.

Volgens het weekblad draait het nog om de laatste details, maar de afronding van de transfer lijkt een kwestie van tijd. Daarbij zou het gaan om een huurcontract zonder een optie tot koop. PEC en Feyenoord verwachten spoedig een deal te kunnen sluiten.

Het is de tweede keer dat Hartjes wordt verhuurd door Feyenoord, dat de twintigjarige middenvelder vorig seizoen stalde bij Roda JC. Bij de Limburgers was Hartjes voorgaand seizoen een vaste waarde en kwam hij tot 33 wedstrijden. Daarin scoorde de middenvelder twee keer. Zijn officiële debuut voor Feyenoord heeft Hartjes nog niet gemaakt, die in Rotterdam nog een contract tot medio 2025 heeft. Hartjes kwam in 2019 nog over van de jeugdopleiding van Sparta en moet voor PEC de eerste zomeraanwinst worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *