FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij laagvlieger voor nieuwe aanwinst’

Feyenoord wil uitpakken met een speler van het Franse Nantes. Het gaat om de Kameroense verdediger Jean-Charles Castelletto. Ze zouden zelfs al een bod hebben neergelegd voor hem volgens het medium Foot Mercato.

Hij is een 28-jarige verdediger, die na periodes bij Auxerre, Club Brugge, Stade Brest een onomstreden basisspeler is voor Ligue 1-laagvlieger FC Nantes. Op het WK in Qatar was de verdediger nog trefzeker tegen Servië (3-3).

Het is Feyenoord menens, klinkt het vanuit Frankrijk: de Rotterdamse club zou zich met een bod hebben gemeld in Nantes. Hoe hoog dat bedrag ligt, is niet bekend. Wel zou Nantes minimaal vijf miljoen euro willen zien. Ook Besiktas, de nummer drie van het voorbije Süper Lig-seizoen, toont belangstelling.

Veel lijkt Nantes op dit moment niet te voelen voor een vertrek van Castelletto, die nog drie jaar onder contract staat. Les Canaries haalden afgelopen seizoen de finale van de Coupe de France en ontsnapten op het nippertje aan degradatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *