FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oranje-international met een grote klapper naar Saoedi-Arabie’

De toekomst van Georginio Wijnaldum ligt in ieder geval niet bij het Italiaanse AS Roma. Hij staat nog onder contract bij Paris Saint-Germain maar daar lijkt hij ook geen toekomst te hebben. Wel is er interesse van het grote geld uit Saoedi-Arabie. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van.

“Voor Georginio Wijnaldum zou interesse zijn uit het Midden-Oosten. De Rotterdammer keert van een verhuurbeurt bij AS Roma terug bij Paris Saint-Germain mag uitkijken naar een nieuwe club, er schemerde al belangstelling van PSV door. Financieel heeft Wijnaldum volgens Foot Mercato inmiddels ook een meer lucratieve optie: Saoedi-Arabië zou lonken. Wijnaldum zou een zeer hoog salaris vragen vooraleer te tekenen in het Midden-Oosten.”

Arabische clubs betalen deze zomer goud geld voor voetballers. Benzema heeft ‘ja’ gezegd tegen naar verluidt zo’n tweehonderd miljoen euro per jaar en Kanté gaat volgens de geruchtenmolen iets meer dan honderd miljoen verdienen pér seizoen.

Gini werd onlangs óók al in verband gebracht met een terugkeer naar het Philips Stadion van PSV dan wel De Kuip van Feyenoord, maar reageerde daar afwijzend op: “Ik houd deze zomer alle opties open. Maar een terugkeer naar Nederland is nu niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *