FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Interne twijfels bij Feyenoord over komst topaankoop’

De technische staf van Feyenoord hoopt deze week uit te pakken met de terugkeer van Crysenscio Summerville. Het is alleen wel de vraag of het wel zover zal gaan komen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij huurperioden bij FC Dordrecht en ADO Den Haag beleefde. In de zomer van 2020 verkocht Feyenoord hem voor 1,5 miljoen euro aan Leeds United, waar hij doorbrak in het eerste team. Summerville is voornemens om de club na 3 jaar te verlaten.

Waar er naar verluidt verschillende clubs geïnteresseerd zijn in zijn handtekening, heeft Feyenoord de intentie om hem te verleiden voor een terugkeer. Eenvoudig gaat dit echter niet worden, zo is intern duidelijk. Niet alleen het torenhoge transferbedrag zorgt namelijk voor een probleem, ook de persoonlijke overtuigingen leveren weerstand op.

De Raad van Commissarissen en de directie zouden niet happig zijn op de terugkeer van Summerville. Zij vinden allereerst dat Feyenoord niet zoveel geld moet uitgeven voor een vertrokken jeugdspeler. Bovendien zijn ze van mening dat het eerdere incident met Mats Knoester, waarbij een handgemeen plaatsvond, niet bij een club als Feyenoord past.

Aan de andere kant staat de technische staf, die in Summerville een zeer bruikbare speler voor aankomend seizoen ziet. Arne Slot is ervan overtuigd dat de aanvaller de kwaliteiten in huis heeft om van beide kanten te spelen en hoopt hem ook in de Champions League te kunnen gebruiken. Zeker is de transfer echter nog allerminst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *