FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oud-Feyenoorder dagen in ziekenhuis na bezoek aan dierentuin

Nick Marsman heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen. Tijdens een bezoek aan een Amerikaanse dierentuin werd de keeper van Inter Miami namelijk gebeten door een giftige spin. Hier maakt zijn vriendin melding van op Instagram.

Nietsvermoedend banjerde Marsman door de dierentuin in Miami toen het voorval plots plaatsvond. ‘Een groot nadeel van het leven in een tropisch klimaat’, aldus de vriendin van de doelman. Als gevolg verbleef Marsman drie dagen in het ziekenhuis, maar inmiddels is daaruit ontslagen. Of de beet nog lange termijn gevolgen met zich meebrengt is niet bekend.

De spinbeet is een grote smet op de mini-vakantie van Marsman, maar ook staat hem een rooskleurig vooruitzicht te wachten. De voormalig doelman van onder meer FC Twente, FC Utrecht en Feyenoord wacht een samenwerking met Lionel Messi, die naar verwachting op 21 juli zijn debuut gaat maken in de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *