FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke mokerslag lonkt voor Feyenoord-sterkhouder’

Justin Bijlow kreeg de afgelopen twee wedstrijden de kans in Oranje. De doelman kreeg acht ballen tussen de palen te verwerken en daar gingen er zeven van in. En dat zal de doelman van Feyenoord niet goed doen.

En tot overmaat van ramp blonk zijn concurrent Bart Verbruggen woensdagavond uit bij Jong Oranje, dat met 0-0 gelijkspeelde tegen de generatiegenoten uit België. “Als Bart Verbruggen het niveau haalt dat hij nu heeft gehaald, dan is Verbruggen de eerste keeper van het Nederlands elftal”, voorspelt journalist Stef de Bont van Voetbal International.

“Hij is op dit moment verder dan Bijlow, dat meen ik echt. Ik denk echt dat Verbruggen, als hij dit niveau aantikt, de keeper van het Nederlands elftal is, en dat moet Ronald Koeman ook zien”, aldus De Bont verder over Verbruggen.

De bijna twee meter lange goalie verruilt RSC Anderlecht deze zomer voor Brighton & Hove Albion. Mocht hij ook in de Premier League hoge ogen gaan gooien, zou hij best eens de komende tien jaar de eerste doelman van Oranje kunnen worden. Ten koste van onder meer Bijlow, dus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *