FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KLAPPER! Feyenoord presenteert topaankoop tot medio 2027

Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki dan eindelijk definitief binnen. De Algerijnse middenvelder zette vanmiddag zijn krabbel onder een contract tot medio 2027.

In mei maakten Feyenoord en FC Twente al bekend dat Zerrouki de overstap naar de landskampioen zou maken. Nu zijn alle handtekeningen ook gezet, waardoor de transfer definitief een feit is. De verwachting was dat Zerrouki tot medio 2028 zou tekenen, maar hij ligt nu dus tot 2027 vast in Rotterdam. Naar verluidt ontvangt Twente zo’n zeven miljoen euro voor de Algerijns international.

Bij zijn presentatie reageert Zerrouki op zijn gewenste overstap naar Feyenoord. “Ik ben blij en trots dat het moment eindelijk daar is”, zegt hij in gesprek met de clubkanalen. “Feyenoord is een grote club in Nederland. Ik wil me hier als mens en als voetballer verder ontwikkelen en mooie momenten beleven. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *