FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit en wil Ajax en PSV naderen’

Feyenoord is voornemens om deze zomer flink te investeren in FC Dordrecht. Ze willen er namelijk een aantal spelers gaan stallen omdat ze geen jong team in de KKD hebben lopen.

Antef Tsoungui is door Feyenoord al een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Het is ook de bedoeling om de Venezolaanse rechtsback Jon Aramburu onder te brengen op De Krommedijk. Spits René Kriwak, middenvelder Ilias Sebaoui en linksback John Hilton worden nu eveneens genoemd.

Ook de technische staf kan versterking tegemoet zien. 1908.nl schrijft: “FC Dordrecht wil oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart snel toevoegen aan het trainersgilde. Als assistent-trainer kan hij op korte termijn hoofdtrainer Michele Santoni gaan bijstaan.” Het meest recentelijk werkte hij voor SC Cambuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *