FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ze willen voor hem nog geen 20 miljoen neerleggen’

Santiago Gimenez heeft de clubs voor het uitkiezen. Vanwege zijn puike spel bij ‘De Stadionclub’ is hij erg gewenst op de transfermarkt. Zijn zaakwaarnemer Matias Bunge gaat hier verder op in.

De Mexicaanse zaakwaarnemer denkt dat Gimenez met zijn spel goed zou passen in de Italiaanse Serie A. “Hij heeft een uitstekend neusje voor de goal en met zijn kwaliteiten en fysieke eigenschappen denk ik dat hij zou opvallen in Italië en het daar goed zou kunnen doen.”

Toch lijkt een overstap naar bijvoorbeeld Lazio nog niet aan de orde. In ieder geval niet voor een transfersom van 20 miljoen euro, die de Romeinen volgens de Mexicaanse media willen neerleggen voor Gimenez. “Voor dat bedrag zal hij Feyenoord niet kunnen verlaten. Het idee is dat hij in ieder geval nog een seizoen in Nederland blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *