FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oranje-klant kan Feyenoord verlaten voor toplcub’

Mats Wieffer kan deze zomer een klappertransfer maken. De Italiaanse grootmacht AC Milan heeft zijn naam namelijk genoteerd op haar lijstje. Hier maken verschillende media uit dat land melding van.

In Milaan staat versterking van het middenveld hoog op het wensenlijstje. Sandro Tonali heeft besloten om AC Milan te verlaten, waar Ismael Bennacur door een blessure is uitgeschakeld. Volgens TuttoMercatoWeb geldt Wieffer als potentiële aanwinst voor de Italiaanse topclub.

Naar verluidt heeft AC Milan al concrete toenadering gezocht tot Feyenoord en de entourage van Wieffer. De club wil onderzoeken wat er nodig is om de Oranje-international los te weken in Rotterdam. TMW noemt hem een concreet doelwit voor deze zomer.

Wieffer kan terugkijken op een fantastisch seizoen bij Feyenoord. Niet alleen veroverde hij dit jaar een basisplaats bij de Rotterdammers, maar hij had ook nog eens een belangrijk aandeel in het kampioenschap. Bovendien liet bondscoach Ronald Koeman hem debuteren in Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *