FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord start aliantie en trekt de geldbuidel’

Feyenoord is momenteel flink bezig met het ondersteunen van FC Dordrecht. Ajax en PSV hebben allebei een jong-team rondlopen in de KKD en dat zit de Rotterdammers niet lekker.

Die route is sowieso nog enige tijd afgesneden, waardoor de clubleiding een alliantie is aangegaan met Dordrecht. Het is de bedoeling dat er verschillende spelers worden ondergebracht bij de eerstedivisionist.

Antef Tsoungui is door Feyenoord al een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Het is ook de bedoeling om de Venezolaanse rechtsback Jon Aramburu onder te brengen op De Krommedijk. Spits René Kriwak, middenvelder Ilias Sebaoui en linksback John Hilton worden nu eveneens genoemd.

Ook de technische staf kan versterking tegemoet zien. 1908.nl schrijft: “FC Dordrecht wil oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart snel toevoegen aan het trainersgilde. Als assistent-trainer kan hij op korte termijn hoofdtrainer Michele Santoni gaan bijstaan.” Het meest recentelijk werkte hij voor SC Cambuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *