FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder in het vizier van veel clubs, niet alleen Lazio’

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft Santiago Gimenez zich in de belangstelling gespeeld van vele Europese topclubs. Zijn zaakwaarnemer Matias Bunge geeft nu een update over waar zijn toekomst ligt. “Santiago is in het vizier van veel clubs, niet alleen Lazio.”

De Mexicaanse zaakwaarnemer denkt dat Gimenez met zijn spel goed zou passen in de Italiaanse Serie A. “Hij heeft een uitstekend neusje voor de goal en met zijn kwaliteiten en fysieke eigenschappen denk ik dat hij zou opvallen in Italië en het daar goed zou kunnen doen.”

Toch lijkt een overstap naar bijvoorbeeld Lazio nog niet aan de orde. In ieder geval niet voor een transfersom van 20 miljoen euro, die de Romeinen volgens de Mexicaanse media willen neerleggen voor Gimenez. “Voor dat bedrag zal hij Feyenoord niet kunnen verlaten. Het idee is dat hij in ieder geval nog een seizoen in Nederland blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *