FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt stappen en nadert de concurrentie’

Feyenoord wil deze zomer flink gaan investeren in FC Dordrecht. De Rotterdammers hebben geen jong team in de KKD lopen en daarom willen ze een inhaalslag maken.

Antef Tsoungui is door Feyenoord al een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Het is ook de bedoeling om de Venezolaanse rechtsback Jon Aramburu onder te brengen op De Krommedijk. Spits René Kriwak, middenvelder Ilias Sebaoui en linksback John Hilton worden nu eveneens genoemd.

Ook de technische staf kan versterking tegemoet zien. 1908.nl schrijft: “FC Dordrecht wil oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart snel toevoegen aan het trainersgilde. Als assistent-trainer kan hij op korte termijn hoofdtrainer Michele Santoni gaan bijstaan.” Het meest recentelijk werkte hij voor SC Cambuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *