FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet target mislopen, akkoord bereikt met andere club’

Ricardo Pepi heeft een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Volgens de Italiaanse voetbaljournalist was Pepi, die vorig seizoen door FC Augsburg werd verhuurd aan FC Groningen, vrij duidelijk over zijn wensen. De Amerikaanse spits wilde alleen naar PSV. Nu de onderhandelingen in de afrondende fase zitten en de laatste details worden voorbereid, gaat dat er ook snel van komen.

Het ziet er daardoor naar uit dat Feyenoord de strijdbijl om Pepi kan neerleggen. De Rotterdammers leken afgelopen donderdag nog in de markt met een bod van 10,5 miljoen euro, maar dat werd door diverse media later ook weer ontkracht. Volgens het Eindhovens Dagblad wilde de zaakwaarnemer van Pepi Feyenoord en PSV tegen elkaar op laten bieden, om zo de vraagprijs op te voeren. Wat PSV voor de 20-jarige aanvaller wil gaan betalen, is nog niet duidelijk.

One thought on “‘Feyenoord ziet target mislopen, akkoord bereikt met andere club’

  1. mooi zo, eindelijk is deze soap ook weer voorbij, opstaan en verder gaan, werd al redelijk doodziek van die onzin verhalen, eerst alle focus op nieuwe vleugelspelers, dan pas eventueel een extra spits maar graag van een hoger niveautje dan deze Clown Pepi, alles meer dan 5 miljoen zou teveel zijn en een belediging voor Gimenez.
    vervolgens de interesse van buitenlandse clubs o.a. vanuit Italie voor Gimenez en Wieffer en Geertruida/Hansco duo alleen en uitsluitend voor de hoofdprijs, kijk welke bedragen er worden betaald voor spelers die zij verkopen en wat er voor Ajax spelers wordt betaald, dan is Feyenoord lid van de kleuterklas van de Eredivisie, ronduit belachelijk, hoogste prioriteit hier eens wat aan te doen, Feyenoord lijkt de Snoepwinkel van Europa wel, een schande voor ons supporters

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *