FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke tegenvaller lonkt voor ‘kind van de club’

Donkere wolken pakken zich samen boven Tyrell Malacia. Manchester United overweegt namelijk om deze zomer uit te pakken met de komst van een nieuwe linksback. Hier maakt het medium The Indepedent melding van. En dit zou zeer slecht nieuws betekenen voor oud-Feyenoorder Tyrell Malacia.

De Britse krant schrijft dat Federico Dimarco een serieuze optie is voor Manchester United. De 25-jarige international van Italië heeft het afgelopen seizoen veel indruk gemaakt bij Internazionale. Ook Real Madrid is naar verluidt in de race voor diens handtekening.

United zou al contact hebben gelegd met Inter in de hoop op een transferdeal. Dat zou overigens zomaar kunnen betekenen dat de Premier League-gigant dubbele onderhandelingen gaat voeren. Ook voormalig Ajax-doelman André Onana prijkt immers hoog op het wensenlijstje.

Manager Erik ten Hag ziet in Dimarco een aanwinst voor Manchester United. Dat lijkt slecht nieuws voor Malacia, die door toedoen van Luke Shaw al veelvuldig op de reservebank werd gehouden. Wel kan de Italiaan desgewenst ook op andere posities uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *