FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot zet in op twee belangrijke deals’

Feyenoord wil deze zomer proberen om Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi voor de club te behouden. Hier maakt trainer Arne Slot melding van tegenover RTV Rijnmond.

“Oussama gaat in eerste instantie terug naar Sevilla. Ik heb met hem zelf gesproken over hoe hij naar de toekomst kijkt. Hij vindt iets, Sevilla vindt iets. We zullen zien hoe het verder verloopt. Uitgesloten is het niet, maar het is niet iets wat op dit moment speelt.”

Slot wil ook Szymanski aan boord houden. “Het is geen geheim dat we Seba graag willen behouden. Of dat kan en in welke vorm is iets dat nu uitgezocht moet worden. Wij zijn hartstikke tevreden met hem, maar hij staat onder contract bij een andere club. Het is moeilijk te zeggen hoe snel daar duidelijkheid over komt.”

Voor de Feyenoord-trainer is ook niet zeker of de rest wel blijft. “Ik kan heel stoer roepen dat er niemand weggaat. Maar dat kan je in de voetballerij volgens mij niet zeggen. Ik denk wel dat wij anders dan andere jaren veel sterker staan als er interesse voor onze spelers komt. Maar wij voelen nog altijd de naweeën van de periode waarin jarenlang niets verkocht werd.”

One thought on “‘Arne Slot zet in op twee belangrijke deals’

  1. ongelooflijk, Idrissi heb ik het gehele seizoen 1a2 goede wedstrijden zien spelen dus de cijfertjes zijn belangrijker dan het vertoonde spel op het veld zelf waar 80% van de supporters zich aan heeft lopen ergeren, Sorry maar dat egoïstische zelfingenomen spel van hem zonder oog te hebben voor zijn medespelers in situaties waar zij er qua goed mogelijke doelgerichte kansen 3x beter voor staan dan hij zelf en niet de bal het werk laat doen gaat er bij mij toch echt niet in, net als Dilrosun zijn het spelers die liever een persoonlijk showtje willen opvoeren en zich boven het elftal hebben verheven

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *