FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Mijn advies aan Feyenoord: ‘Haal hem, kan wereldtop worden’

Feyenoord overweegt om de linksbuiten Farès Chaïbi naar Rotterdam te halen. En volgens zijn ploeggenoot Thijs Dallinga bij Toulouse zouden ze er erg goed aan doen.

Hij is ploeggenoot van Chaïbi bij Toulouse. 1908.nl meldde zondag dat de linksbuiten in beeld is in De Kuip. “Een jongen die nog niet heel bekend is bij jullie en waar wij nu mee spelen is Farès Chaïbi. Ik las toevallig dat hij in de belangstelling staat van Feyenoord. Ik denk dat hij een jongen is die de top kan halen”, zegt de Nederlandse aanvaller tegen Voetbal International.

“Je ziet een bepaalde techniek en hoe hij speelt, bij sommige spelers zie je gewoon dat ze iets extra’s hebben. Het is moeilijk in te schatten, maar hij heeft de potentie om de top te halen”, vertelt Dallinga over Chaïbi, die het afgelopen seizoen vijf keer scoorde en vijf assists gaf in 36 duels in de Ligue 1. De Algerijnse international ligt nog tot medio 2025 vast bij de Franse bekerwinnaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *