FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil toeslaan voor broer van wereldster’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op Jonathan Varane. Hij is de broer van Raphael Varane die speelt voor Manchester United. Hier maken verschillende Franse media melding van.

Hij is een 21-jarige middenvelder die momenteel uitkomt op het tweede niveau van Spanje, bij Sporting Gijón. Het is echter nog maar de vraag of hij haalbaar is, want mede vanwege zijn tot medio 2027 doorlopende contract eist zijn werkgever een behoorlijke transfersom.

Afgelopen zomer stapte de rechtsbenige controleur nog transfervrij over van RC Lens (waar broer Raphaël ook ooit doorbrak) naar Gijón. Hij zou zo’n vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage moeten gaan opleveren, mocht Varane besluiten te willen vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *