FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Thijs Dallinga tipt Feyenoord over nieuwe aanwinst’

In de ogen van Thijs Dallinga zou Feyenoord er goed aan doen om uit te pakken met de komst van Farès Chaïbi. In zijn optiek kan de linksbuiten namelijk de top gaan halen.

Hij is ploeggenoot van Chaïbi bij Toulouse. 1908.nl meldde zondag dat de linksbuiten in beeld is in De Kuip. “Een jongen die nog niet heel bekend is bij jullie en waar wij nu mee spelen is Farès Chaïbi. Ik las toevallig dat hij in de belangstelling staat van Feyenoord. Ik denk dat hij een jongen is die de top kan halen”, zegt de Nederlandse aanvaller tegen Voetbal International.

“Je ziet een bepaalde techniek en hoe hij speelt, bij sommige spelers zie je gewoon dat ze iets extra’s hebben. Het is moeilijk in te schatten, maar hij heeft de potentie om de top te halen”, vertelt Dallinga over Chaïbi, die het afgelopen seizoen vijf keer scoorde en vijf assists gaf in 36 duels in de Ligue 1. De Algerijnse international ligt nog tot medio 2025 vast bij de Franse bekerwinnaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *