FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil transferrecord vermorzelen en meldt zich bij UD Almeria’

Feyenoord wil uitpakken met de komst van Lucas Robertone. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

Hij claimt te weten dat Feyenoord spoedig een eerste bod uit zal brengen op de Argentijnse middenvelder annex rechtsbuiten van UD Almeria, dat actief is op het hoogste niveau van Spanje. Robertone kwam het afgelopen seizoen in 37 competitieduels in actie, daarin scoorde hij ‘slechts’ twee doelpunten maar gaf hij wel zeven assists.

Volgens Di Marzio is Feyenoord bereid tien miljoen euro neer te leggen voor Robertone, die in 2020 nog voor zo’n 6.5 miljoen euro door Almeria werd opgepikt bij Velez Sarsfield uit zijn geboorteland. Hij heeft ook Italiaanse roots, maar speelde zijn interlands (twee jeugdinterlands) voor Argentinië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *