FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nu al kritiek op Ajax-aankoop: ‘Kwam tegen Feyenoord niet aan de bak’

Ajax pakte onlangs uit met het aantrekken van Benjamin Tahirovic. De Amsterdammers namen hem voor 8,5 miljoen euro over van AS Roma. Journalist Marcel van der Kraan is niet zo enthousiast over deze transfer.

“Als je tegen Feyenoord (in de kwartfinale van de Europa League, red.) niet aan de bak komt en je zit vooral op de bank… Hij valt wel heel vaak in de 89ste minuut in”, zo analyseert de chef sport. “Toen de competitie gespeeld was, speelde hij een enkele keer wat langer. Hij is niet als grote aankoop gehaald. Als je dan weet dat ze met Timber ook nog een topper gaan verliezen…”

Van der Kraan is ervan overtuigd dat de echte versterkingen nog zullen gaan komen in Amsterdam. Door de uitgaande transfers van Jurriën Timber en Edson Alvarez zullen voldoende financiële middelen beschikbaar komen. “Ik denk dat ze voor die twee spelers bij elkaar een kleine honderd miljoen gaan pakken. Dat is ongekend na een seizoen zoals Ajax dat heeft gehad. Ik denk dat ze er in Rotterdam wel een beetje jaloers op zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *