FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat zich niet piepelen en is streng’

Feyenoord heeft een eerst bod van Rangers of Danilo afgeslagen. In de ogen van de Rotterdammers is deze onvoldoende. De club zal wel blijven luisteren naar aanbiedingen van andere clubs voor Danilo, maar hij hoeft niet weg uit Rotterdam.

Of Rangers nog terug gaat komen met een verbeterde aanbieding is niet bekend. De Schotten namen eerder deze zomer Sam Lammers al over voor Atalanta, maar ze zijn op zoek naar nog een spits. Cyriel Dessers werd ook genoemd als versterking.

Danilo scoorde in het kampioensjaar van Feyenoord tien keer en hij kwam in elk competitieduel in actie. Toch verloor hij naarmate het seizoen vorderde zijn basisplaats aan Santiago Gimenez. Nu de Rotterdammers naast Ricardo Pepi lijken te grijpen, kan Danilo de onvervalste stand-in van de Mexicaan worden. Vorig jaar verving hij Gimenez in bijna elk duel tijdens de tweede helft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *