FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord weet wat het wil en start de onderhandelingen’

Feyenoord is in onderhandeling met FC Twente over vleugelback Joshua Brenet. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij kan voor een realtief laag bedrag worden overgenomen van ‘De Tukkers’.

De Rotterdammers ondervinden echter wel stevige concurrentie in de strijd om Brenet. Vanuit de Premier League is er onder meer belangstelling van Fulham en Burnley, terwijl ook de twee Turkse topclubs Fenerbaçhe en Besiktas tot de geïnteresseerden behoren. Ook het Frans OGC Nice kan daar nog aan toegevoegd worden.

De transfersom zal niet het probleem gaan vormen voor Feyenoord, dat Brenet voor een relatief klein bedrag kan oppikken in Enschede. De Rotterdammer willen die clausule activeren en de vleugelverdediger zien vast te leggen. Bij Feyenoord ziet men in Brenet een goed toekomstig alternatief voor Lutsharel Geertruida en/of Marcus Holmgren Pedersen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *