FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt mis in strijd om Dortmund-speler’

Jayden Braaf verruilt Borussia Dortmund deze zomer definitief voor het Italiaanse Hellas Verona. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Volgens het medium 1908 had Feyenoord hem ook al geruime tijd in het vizier.

Hij werd het afgelopen seizoen al verhuurd door Borussia Dortmund aan Hellas Verona. Dat werd nog geen onverdeeld succes. De aanvaller kwam slechts zes wedstrijden in actie voor de Italiaanse laagvlieger. Toch is het genoeg voor Hellas om de koopoptie van één miljoen euro te lichten.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 ging de naam van Braaf ook rond binnen Feyenoord. De Rotterdammers zijn na het vertrek van Oussama Idrissi op zoek naar een linksbuiten. Verschillende namen werden al aan Feyenoord gelinkt, maar Braaf lijkt in ieder geval niet de overstap te maken.

De aanvaller speelde in de jeugd van Ajax en PSV, waarna hij op jonge leeftijd de overstap maakte naar Manchester City. Daar wist Braaf nooit door te breken. Na eerder aan Udinese te zijn verhuurd, tekende de aanvaller bij Borussia Dortmund. Ook daar wilde het niet vlotten, waardoor hij nu definitief naar Italië trekt.

One thought on “‘Feyenoord grijpt mis in strijd om Dortmund-speler’

  1. Vertel eens wat nieuws over Feyenoord.Ze grijpen weer eens naast een speler die ze volgen.Iedere keer hetzelfde lied.
    Lopen ze later weer bij PSV .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *