FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hengelt naar rechtsbuiten van twintig miljoen euro’

Feyenoord heeft geprobeerd om de rechtsbuiten Matías Soulé over te nemen van Juventus. Probleem is alleen dat hij een prijskaartje om zijn nek heeft hangen van maar liefst twintig miljoen euro. Hier maakt Soy Calcio melding via het medium Twitter.

De verwachting is nog steeds dat Soulé vertrekt bij Juventus, maar door de transfersom die Juventus verlangt is een transfer naar Feyenoord zo goed als uitgesloten.

Het huidige transferrecord van de Nederlandse topclub staat op naam van Quinten Timber, die vorig jaar voor 7,4 miljoen overkwam van FC Utrecht. Het eerste bod van de Rotterdammers wordt dan ook beschreven als ‘veel te laag’ en werd door la Vecchia Signora meteen van tafel geveegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *