FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zit niet stil en haalt vijfde versterking van het seizoen binnen’

Het Marokkaanse talent Ilias Sebaoui maakt de overstap van Beerschot naar Feyenoord. Hier maakt het Vlaamse medium ‘Het Nieuwsblad’ melding van. De Rotterdammers zullen de middenvelder direct verhuren aan FC Dordrecht.

Het is niet bekend wat Feyenoord gaat betalen voor de 21-jarige Sebaoui, die afgelopen seizoen tussen de basis en bank in schipperde bij Beerschot. De verwachting is dat de talentvolle aanvallende middenvelder vrijdag gaat tekenen in De Kuip. Daarna zal hij dus voor één seizoen uitgeleend worden aan Dordrecht.

Sebaoui beleefde zijn doorbraak toen Beerschot nog op het hoogste niveau in België actief was. KV Mechelen en AA Gent wilden de creatieveling binnenhalen, maar Sebaoui bleef ondanks de degradatie bij Beerschot. Op het tweede niveau in België had hij het echter lastiger, maar dat weerhoudt Feyenoord er nu niet van om hem aan te trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *