FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-ster: ‘Tegen sommige aanbiedingen kun je geen nee zeggen’

Santiago Gimenez heeft het erg naar zijn zin bij Feyenoord, maar hij kan niet de garantie geven dat hij ook na de zomer in Rotterdam speelt. Dit laat hij weten in een interview met TV Azteca.

De Mexicaan is momenteel met zijn land aanwezig bij de Gold Cup en staat zodoende de pers te woord. Waar hij in zijn debuutseizoen bij Feyenoord het eerste halve jaar moest wennen aan de overstap, toonde hij na de winterstop zijn kwaliteiten aan. Mede door de prestaties van Giménez pakte Feyenoord zelfs het landskampioenschap.

Het smaakt voor de Mexicaan naar meer. Tegelijkertijd beseft Giménez dat hij in de voetballerij zit en alle opties open moet houden. “We geloven dat het voor mij het beste is om bij Feyenoord te blijven, maar er zijn kansen waar je geen nee tegen kan zeggen en dat weet je. Er kan van alles gebeuren in het voetbal”, vertelt hij aan het medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *