FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil acht miljoen hebben voor Danilo’

Danilo kan Feyenoord na slechts één seizoen alweer verlaten. Het Schotse Rangers is namelijk voor hem in de markt en deden al een bod op de Braziliaanse spits. Mocht hij worden verkocht dan houden FC Twente en Ajax hier ook een centje aan over. Hier maakt de journalist Pranav Shahaney melding van.

Hij kende geen onaardig debuutseizoen bij Feyenoord, waarin hij vooral aan het begin van het seizoen aan de lopende band scoorde. Uieindelijk kwam de spits ook in alle 48 officiële duels van de Rotterdammers in actie, hoewel zeker in de tweede seizoenshelft hij vooral vanaf de bank kwam.

Shahaney weet nu te melden dat Feyenoord een transfersom verlangt tussen de 5,8 en 8,1 miljoen euro. De Rotterdammers hebben een uitstekende onderhandelingspositie. Danilo is Braziliaans, genoot zijn opleiding bij Ajax, scoorde veel voor FC Twente en overlegt een prima doelpuntengemiddelde in zijn nog prille profcarrière. Bovendien ligt hij nog tot medio 2026 vast.

Op transfermarkt vertegenwoordigt Danilo een transferwaarde van 6.5 miljoen euro. Aangezien Feyenoord met twee spitsen aan het seizoen wil beginnen, is het nog maar de vraag of het meewerkt met Rangers, dat eerder ook al interesse toonde in Cyriel Dessers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *