FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord pakt uit en noteert zesde zomeraanwinst

Feyenoord heeft zich versterkt met Ilias Sebaoui. De aanvallende middenvelder komt over van het Belgische Beerschot, en zal door de Rotterdammers direct worden verhuurd aan FC Dordrecht.

Hij tekent voor twee seizoenen met optie voor een extra jaar bij Feyenoord. “Het is voor mij een onbeschrijfelijk gevoel om bij Feyenoord een contract te mogen ondertekenen.” “Ik ben trots om hier te zijn en erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht wil ik zo veel mogelijk speelminuten maken en mij zodoende verder ontwikkelen als speler.”

Hoofdscout Mark Ruijl is ook in zijn nopjes met de deal. “Ilias is een speler met veel voetbalgogme, die tevens over een goede individuele actie beschikt. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en is in onze optiek uitermate geschikt voor het Nederlands voetbal. Met de door ons geboden begeleiding denken wij dat hij nog mooie stappen kan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *