FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wij willen die Feyenoorder graag hebben’

Excelsior wil zich graag gaan versterken met Feyenoord-middenvelder Mohamed Taabouni. Hij kwam afgelopen seizoen over van AZ, maar komt bij ‘De Stadionclub’ niet veel aan de bak.

De dribbelaar stond bij AZ te boek als groot talent, maar heeft dat in Rotterdam nog niet kunnen waarmaken. Hij kwam in het voorbije seizoen slechts zeven keer in actie. In de jacht op meer speeltijd zou Excelsior hem een uitkomst kunnen bieden. Technisch manager Niels van Duinen van De Kralingers bevestigt tegenover Rijnmond dat Excelsior bij Feyenoord heeft geïnformeerd naar de status van Taabouni.

“We hebben inderdaad naar hem geïnformeerd. Afgelopen januari dachten we ook al aan Mo. We willen hem graag hebben”, zegt Van Duinen. Taabouni heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2024, waarbij de landskampioen de optie heeft om dat met één jaar te verlengen. Taabouni is niet de enige speler van de nummer één van Nederland die op het verlanglijstje staat van Excelsior. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl bracht eerder deze vrijdag naar buiten dat ook Mimeirhel Benita zich kan verheugen op interesse van de stadgenoot. “Wij vinden Mimeirhel een interessante speler. Veel meer kan ik er niet over zeggen”, aldus Van Duinen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *