FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de strijd aan met AZ en FC Twente’

Feyenoord heeft interesse in mandekker Thomas Beelen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Ook AZ en FC Twente zijn in de markt voor de speler van PEC Zwolle. Hij moet naar verluidt meer dan twee miljoen euro kosten.

De verdediger raakte eerder met De Stentor in gesprek over de belangstelling van AZ en FC Twente: “Ik weet dat de interesse er is en ik denk dat het mooie clubs voor mij zijn om mezelf door te ontwikkelen. Al zou dat natuurlijk ook bij PEC Zwolle kunnen.”

De rechtsbenige Beelen was afgelopen seizoen goed voor dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor een goal en vier assists. Beelen loopt medio 2025 uit contract en vertegenwoordigt een geschatte marktwaarde van 450.000 euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *