FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gesprek over uitgaande transfer van vleugelback’

Excelsior hoopt zich deze zomer te kunnen versterken met Feyenoord-verdediger Mimeirhel Benita. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Het zou gaan om een huurperiode.

Zowel Excelsior als Benita zien een tijdelijke overgang wel zitten. Daardoor ligt de bal nu Feyenoord en Excelsior, die nog een overeenkomst moeten zien te sluiten over een huurdeal. De verdediger speelde tot nu toe in zes officiële wedstrijden voor Feyenoord. Benita kampte daarnaast het afgelopen seizoen met knieblessure. Zijn herstel verloopt echter voorspoedig en Benita is tijdig fit om de voorbereiding mee te kunnen draaien.

Benita heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025. De vleugelverdediger kan ook nog als rechtsbuiten uit de voeten en heeft een geschatte marktwaarde van zeven ton. Benita is niet de enige Feyenoord-speler waarvoor Excelsior interesse heeft. Ook Lennard Hartjes moet op huurbasis overkomen. Hartjes stond voor een transfer naar PEC Zwolle, maar na het vertrek van Dick Schreuder is die huurdeal voorlopig van de baan. Excelsior hoopt daarvan nu te profiteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *