FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord houdt speler van Stade Reims in de gaten’

Feyenoord houdt de verrichtingen van Martin Adeline in de gaten. Hij is een 19-jarige centrale middenvelder die speelt voor het Franse Stade Reims. Hier maakt het medium 90football op Twitter melding van.

Adeline, een jeugdinternational van Frankrijk onder 20, heeft in het afgelopen seizoen zeven wedstrijden gespeeld voor de club uit Ligue 1. In totaal speelde de middenvelder al zeventien duels voor Stade Reims.

Daarin wist Adeline vier goals te maken en wist hij één assist te geven. Afgelopen halfjaar werd hij verhuurd aan Ligue 2-club Rodez. Het is nog niet bekend wat de vraagprijs is van Stade Reims, de club die vorig seizoen als elfde eindigde in de Franse competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *